Home » Archive

Articles tagged with: liwat

Buddies with Me, Killer Technology, Sarcastic vs Opinion »

[10 Jul 2008 | 13 Comments | ]

Aku minta maaf kerana lambat untuk menulis entri ini. Senang cerita, benda ni dah jadi benda lapuk bagi orang lama. Tapi masih ada ramai yang tak tahu lagi.

Out of Ordinary »

[1 Jul 2008 | 7 Comments | ]

Aku masih tak dapat confirmkan adakah perkara ini benar-benar berlaku atau ada propaganda seperti kes liwat Anwar Ibrahim yang terbaru.
Mantin, Negeri Sembilan banyak perogol berbangsa keling
Diambil dari blog ini.
Maaf aku tak sempat nak buat apa-apa research berkaitan coz nak berkejar ke kedai sekarang.
ps- Aku baru perasan benda lama ni dah semakin popular sampai jual kat eBay Malaysia. Awas gadis-gadis remaja, anda mungkin dirogol juga dengan kerelaan tanpa sedar. Aku akan cari masa untuk menulis tentangnya.