Home » Archive

Articles tagged with: awek

Headline, Life Documentary, Sempoi »

[20 Oct 2009 | 7 Comments | ]
Umur awak bukan 18 tahun?

Aku cukup berbangga dulu kalau berborak dengan teman-teman wanita aku dulu. Aku boleh dikatakan ingat hampir semua yang mereka katakan, samada tarikh lahir, adik beradik berapa, asal mana dan sebagainya. So kalau dah lama tak berborak, kekadang aku kenakan balik dorang2 yang suka cakap lelaki ni mudah lupa pasal benda2 yang dianggap penting kat wanita.
Tapi sejak kebelakangan ini, aku menghidap simptom yang agak berterabur untuk mengingat. Aku dah banyak terkena, salah tarikh lahir, lupa apa yang mereka suka, umur pun dah tunggang terbalik….haha….aku tak sure kenapa dah jadi macam ni, …

Buddies with Me, Featured, Love and Hate »

[27 Nov 2008 | 3 Comments | ]
Ad dan Ros

Kisah kawan aku…Meh aku namakan Ad.
Sejak beberapa bulan ni, Ad mula berhubungan dengan ex gf dia. Meh kita namakan Ros. Dorang actually dah boleh dikatakan berpisah 2 tahun lebih. Tapi nak cakap berpisah, susah juga coz Ad la yang suka-suka mendiamkan diri lalu membawa kepada ikatan gantung tak bertali. Sampai buffday Ros pun dia buat bodoh je walaupun dia sebenarnya nak sangat balik KL dan celebrate dengan Ros.
Ad sebelum ni pernah clash dengan first lover dia. Bukan Ad yang minta putus. Lepas tu Ad pun mula belajar teknik-teknik menjadi buaya …

Life Documentary »

[23 Sep 2008 | 7 Comments | ]

Salam all and selamat berpuasa.
Aku masih mencari-cari lagi semangat Nak Raya aku ni. Tah mana ditelan badai Nusantara. Zakat pun belum bayar lagi…ish..ish…Ibu suruh aku cat rumah tu, tembok depan rumah, pagar rumah….
“Ye, ye…nanti Angah buat la.” Aku menjawab dengan niat nak buat tu bila masih tak pasti.
“Lelaki bukan main ramai dalam rumah ni, tapi sorang pun tak nak tolong hias rumah nak dekat raya ni.”…ibuku sudah start…hehe
“Sat la, mood raya tak datang lagi la. Nanti tunggu semua dah balik kitorang buat la. Bukan taknak buat, nak buat. Don’t worry, …

Life Documentary »

[19 Jun 2008 | 8 Comments | ]

The courier boy try to send my goods on yesterday and day before yesterday. 2 attempts, I was at home, but the parcel still not in my hand yet. Please boy, throw a grenade so I can hear that your are coming.