Nama yang tidak patut anda dengar
Masyarakat di dunia yang populasinya hampir 6.6 bilion yang terbahagi kepada 194 negara mengundang pelbagai budaya dan bahasa tersendiri. Tetapi kadangkala nama-nama yang tidak patut kita dengar boleh menjadi suatu yang biasa bagi mereka.

Mungkin anda tidak percaya tetapi di Austria ada tempat yang bernama sebegitu. Penduduk di situ mahu kita panggil apa? F**kers? Bagaimana dengan ‘mother’ di sana? Aku tidak mahu berfikir panjang.

Nampaknya di Norway juga ada nama yang tidak patut kita dengar. Mungkin di sana markas utama dajal dan syaitan-syaitan seluruh dunia… har har

Aku tidak tahu makna perkataan ini namun pastinya nama yang tidak sesuai langsung bukan?

Oh ya di Taiwan ada juga permainan yang tidak molek diberikan kepada kanak-kanak.
Namun di Malaysia sendiri ada nama-nama yang kurang sesuai jika anda mempunyai tahap imaginasi yang terlalu tinggi. Contohnya seperti Batang Berjuntai dan dot..dot..dot…Pasti anda tahu yang lain kan.
Popularity: 5% [?]
Fatal error: Call to undefined function get_avatar() in /home/kasyahc/public_html/wp-content/themes/aeros/comments.php on line 24