Home » Headline, Life Documentary, Sempoi

Umur awak bukan 18 tahun?

20 October 2009 7 Comments

Aku cukup berbangga dulu kalau berborak dengan teman-teman wanita aku dulu. Aku boleh dikatakan ingat hampir semua yang mereka katakan, samada tarikh lahir, adik beradik berapa, asal mana dan sebagainya. So kalau dah lama tak berborak, kekadang aku kenakan balik dorang2 yang suka cakap lelaki ni mudah lupa pasal benda2 yang dianggap penting kat wanita.

Tapi sejak kebelakangan ini, aku menghidap simptom yang agak berterabur untuk mengingat. Aku dah banyak terkena, salah tarikh lahir, lupa apa yang mereka suka, umur pun dah tunggang terbalik….haha….aku tak sure kenapa dah jadi macam ni, sedangkan hari-hari aku makan memo booster nak kasi boost aku punya memori nih.

Antara yang aku rasa punca aku menghidap keadaan begini:

1. Aku lebih pikir (mementingkan) kerja dari wanita.
2. Dulu-dulu memang terfokus untuk nak jadi lebih dari kawan (bila nak berkawan ngan dorang) tapi sekarang jadi member lagi masyuk, macam-macam boleh tolong…hihi
3. Aku makin tua dah ada petunjuk suruh kahwin cepat..haha

kenatangkapawek

Tapi serius, bila dah selalu jadi macam nie, aku buat derkk je…nak merajuk, majuk la…gua ada keje lagi penting nieh….

Ada lelaki yang nampak sangat take carenya dengan awek2 lain. Semua dilayan bagaikan puteri. Seronok la perempuan kalau dibelai begitu…hehe

Ada lelaki yang dengan poyonya men’take care awek dia..banyak buat derkk je…sayang die tak tunjuk depan2. Dilayan awek macam layan member2…hehe

Nak mana satu? Pilih sendiri la…yang mana cool n yang mana buat2 cool….

Layan video nieh….hehe

7 comments on “Umur awak bukan 18 tahun?

  1. jutawan on said:

    emm simptom nak kawin byk tu..hati-hati hehe

    jutawan’s last blog post..Jutawan hanya angan-angan

  2. wanmus on said:

    kawen bro..jangan tak kawen..

    wanmus’s last blog post..CABARAN PPL 101 Tabiat Punca Kehilangan Pelanggan

  3. bro.. kene kawin ni.. da ade petande2 suruh kawin :lol:

    Adney’s last blog post..Klon Sari Yanti Uh!! Atau Mungkin Adik Die.. Misteri!! Lol!!

  4. yerk..yerk..kawen cepat..calon nya mana?

    catzer’s last blog post..Apa Kes Majalah IM

  5. cari-cari calon cepat

    jutawan’s last blog post..Duit jadi sandaran?

  6. jutawan on said:

    cari calon yang terbaik…pasti akan bahagia…kawin cepat2hehe

    jutawan’s last blog post..Jutawan?Maksud sebenarnya jutawan?

  7. metin2 yang on said:

    a cool post . thank you very much

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.