Home » Life Documentary

Hye Sayang

11 January 2011 4 Comments

Hye sayang….aku berjaya memecah rekod tak menulis apa2 dalam blog kesayangan aku ni dalam setahun..Kiranya takde pos tahun 2010 langsung bahh..hehe

Awal-awal aku nak masuk dalam blog ni, aku sudah lupa password loginnya…kekeke

Lepas dah ingat2 lupe, berjaya la aku masuk tapi kerna kerja keras mengfilter spam2 yang kurang asam sukahati kat blog aku ni, montang2 tuannya ndak da…ceh….

165730_170440362994373_100000852313115_317931_5864610_n

Macam2 hal benda2 yang terjadi dalam setahun ni, yang penting ada peningkatan..hehe

Firstly, pada member kesayangan aku Dr Minci yang dah melangsungkan perkahwinan 1/1/2011 hari tu…memang cun la tarikh tu…Igtkan kitak dapat org Sarawak jua, tapi Melakau jua kitak pilih..cisss…hehehe :twisted:

Mana la member2 kesayangan blog2 yang dulu..ada yang hidup malu,mati tak mau..kekeke…

Okay aku stop dulu babeh..kat sini…ada la keroje sikir….slow2 aku mengaktifkan blog kesayangan aku ni..hehe

ps-aku dah masuk panggung sey…gile glamor la aku!!

4 comments on “Hye Sayang

  1. wei, jgn approve komen aku. keke… lama tu tak tulis belog. jom start menulis belog.

  2. Hafiz Khaled on said:

    Pretty women. But the men’s face cannot show.

  3. Lonnie on said:

    Rekod yang aneh buat dipecahkan.. Selamat nge belog lagi! :razz:

    Lonnie’s last blog post..Is it possible to get your ex back?

  4. cheap jerseys on said:

    Okay aku stop dulu babeh..cheap nhl jerseyskat sini…ada la keroje sikir….slow2 aku mengaktifkan blog kesayangan aku ni..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.