Home » Buddies with Me, Killer Technology, Sarcastic vs Opinion

Spanish Fly; Senang je nak main

10 July 2008 13 Comments

Aku minta maaf kerana lambat untuk menulis entri ini. Senang cerita, benda ni dah jadi benda lapuk bagi orang lama. Tapi masih ada ramai yang tak tahu lagi.

flyr3.jpg

Benda ni, Spanish Fly boleh buatkan perempuan menjadi terlebih ghairah, naik nafsu dalam masa tak sampai 15min or 30min. Masa zaman mat rempit aku dulu, memang ada member-member aku yang gunakan untuk dapatkan gadis-gadis remaja atau bohsia. Mereka akan berpakat dengan member yang kerja bancuh air kat kedai pastu suruh member subahat tu titikkan @ masukkan dalam minuman bakal mangsa. Orang panggil benda ni air lalat, pil kepap….(sori aku tak ingat la kalo salah eja). Pastu bila umpan dah mengena pe lagi…hi hi bye bye la….

Boleh juga cucukkan jarum yang halus dan masukkan cecair die ke dalam air botol seperti Coke. Nak cari tempat senang nak dapat mende ni? Gi la cari belakang-belakang Restoran Muhibah (Mercedes) kat KL tu. Antara tempat femes nak cari bapuk-bapuk untuk di…… Sekarang harga dalam RM30-50 untuk pakai 4 kali. Dulu-dulu dalam RM5-10 tapi sekali penggunaan. Kat eBay pun ade budak yang jual…aku tak paham asal eBay leh lepas hahhh?? Check ja kat sini..

Spanish Fly liquid is an amazing chemical that reproduces the effects of the beattle version. Spanish fly liquid was originally extracted from beetles that live in Spain.With Spanish Fly Liquid the male beetles use the Spanish Fly chemical to sexually seduce females into having sex with them. The Spanish Fly chemical has now been reproduced in the laboratory at highly concentrated levels.Spanish fly liquid increases sexual stimulus,Spanish Fly improves the disposition towards sexual activity and Spanish Fly improves mood. Spanish Fly liquid is a potent aphrodisiac.

Spanish Fly is Scientifically created and may make her do anything you want…

Sehingga Januari 2007, 129 daripada 13,774 rampasan adalah ubat tiruan membabitkan jenama dan produk yang berulang.

Sesuatu yang menarik, di Malaysia kebanyakan ubat tiruan adalah ubat-ubatan herba. Lebih menarik, kebanyakan ubat itu adalah ‘ubat kuat’. Antaranya tongkat ali super power, maajun kuat, spanish fly, kapsul tongkat ali asli.

Kebanyakan ubat tiruan ini disahkan mengandungi racun berjadual oleh Biro Perkhidmatan Farmasi, manakala spanish fly disahkan mengandungi sildenafil.

Gadis-gadis tu jaga-jaga la….Mamat-mamat tu pun jaga-jagalah…….

Pape pun korang pikiq la sendiri!!

Nak beli, leh isi borang order kat aku… :lol:

PESANAN KAT BUDAK2 HINGUSAN NI: MEMANG BACUL TAKDE MARUAH KO NI BUAT ANIAYA ORANG. :evil: :evil:

ps-aku berasa semakin mantap sekarang..lantak kalo korang kata aku poyo…beza antara yang mamat yang pakaian bukan maen lawa, eksen tahap gaban tapi poket macam cipan…hahhaaha

13 comments on “Spanish Fly; Senang je nak main

  1. minci on said:

    kepada jantan2 yg ingin menggunakan ‘spanish fly’ ini, aku doakan agar mereka mandul sepanjang hayat dan mati eksiden otak terburai di tengah jalan..

    ps: wow..semakin mantap yer.. bagus.. all the best! :mrgreen:

    minci’s last blog post..:: Minci ??

  2. en_me on said:

    wah, teknologi baru ni selepas gentelan ‘lada hitam’ .. kannns

    en_me’s last blog post..rest area, machap

  3. hahaha…lada hitam….aku penah dengar nie :twisted:

  4. Yeah..matilah dilanggar kete frank

  5. pluginbaby on said:

    mak aih.. siap ade nama penuh, no hp dgn no akaun maybank.. huhu.. full detail tuh.. http://tinyurl.com/5jhywk

    yezza.. semoga otak dia terburai then dilenyek oleh kenderaan bermuatan 200kg ke atas..

  6. laki malang on said:

    bini selalu x der mood, bagi le dia ghairah ckit……..

  7. abu tausi on said:

    mana nak beli spanish fly

  8. curious cat on said:

    allo… aku pernah jugak dengar pasal benda alah spanish fly nie… aku pernah jugak dengar kalau nak beli… pi beli dekat lorong aji taib… ada orang tepi2 jalan bukak beg jual… benda yang diorang jual tu betul ory ke… atau tipu je?

  9. romano on said:

    a’ahla… yg kat tepi jalan tu ori ker… huhuhuhu

  10. laki_malang2 on said:

    Bini aku selalu x ada mood. Aku tensen gila babi. Masuk hari ni dah dekat 2 tahun aku x dapat. Takkan aku nak makan luar pulak. Aku takut dosa. Ada sesapa buleh tolong x. Bagi la pape obat ke hape ke. Aku nak main. Aku nak main. Aku nak mainnnnn!!!!!!

  11. jojo on said:

    Anda Dingin bersama suami atau suami dingin bila bersama dengan anda,Anda mendapat kurang perhatian dari suami, atau isteri selalu tolak bila ajak utk sex,
    Dapatkan Spanish Fly hanya beberapa titik di air minuman membuatkan nafsu sex yang membuak buak hanya sex sahaja jalan keluar. intimkan hubungan suami isteri.
    Pernah dicuba pada pasangan yang ingin bercerai dgn beberapa titik spanish fly pada kedua pasangan. hubungan mereka erat kembali.. hasrat bercerai berkubur.

    Apa Itu Inverma spanish

    Original Inverma Spanish Fly adalah merupakan sejenis bahan kimia
    tanpa bau yang dihasilkan dari sejenis kumbang yang dikenali sebagai
    ‘Spanish beetles’. Semasa ingin mengawan kumbang jantan mengeluarkan
    sejenis bahan yang menarik pasangannya untuk mengawan. Bahan tersebut
    kini dihasilkan di makmal dengan konsentrasi yang agak tinggi. Ia
    membuat nafsu ranjang membuak, juga mempertingkatkan selera seks
    terhadap pasangan. Dengan maxima 15 titik dia akan merasa ransangan
    seks dan ingin melakukan hubungan kelamin dan akan melakukan apa
    sahaja mengikut kemahuan.

    Spanish Fly boleh melarut dengan segera dicampurkan di dalam minuman.
    Minima 10 – 13 titik Spanish Fly boleh dicampur di dalam apa saja
    jenis minuman.spanish-fly (Baca arahan sebelum menggunakan) Spanish
    Fly dijamin selamat kerana ia terhasil dari sumber semulajadi dan
    bukannya bahan tiruan. Untuk mengelakkan penyalahgunaan mesti mendapat
    kebenaran terlebih dahulu daripada pasangan anda. Produk ini adalah
    sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan
    memadu asmara.

    sila ke Website http://herblife.wordpress.com

  12. JASA PENAKLUK CINTA PARANORMAL on said:

    http://dayakcinta.com , http://7paranormal.com

    1.Jasa pelet lawan jenis serta jasa pelet sesama jenis ( homo, gay, lesbi ).

    2.Tarik sukma jika ada kekasih yang meninggalkan anda/ pergi jauh.

    3.Ikat batin untuk mengikat batinnya cintanya kepada anda agar slalu terhubung dengan anda dan tidak akan bisa, selingkuh dengan orang lain.

    4.kunci birahi berfungsi untuk mengunci nafsu sexnya agar tidak maen dengan orang lain kecuali dengan anda.

    5.Pemutus cinta, Untuk memutuskan hubungan cinta anda jika sudah tidak menginginkannya, bisa jaga untuk memutuskan hubungan percintaan oarang lain

    kami yang kerjakan anda yang menuai hasilnya, Prosesnya bisa jarak jauh maupun datang ke tempat kami, tanpa berbelit-belit , langsung to the point langsung dapat di rasakan manfaatnya,serta betul2 kami kerjakan hingga berasil.

    SYARAT :

    1.Nama anda dan nama target

    2.Gambar foto anda dan target jika tidak ada fotonya boleh menggunakan media lain yang pernah di sentuhnya misalnya pakaian, buku, pensil , Minyak wangi, handphone dll.

    ( Contact: Bpk.Alek, Kibanas, Kipanji ,kiroheng, Angga )
    : +62 – 8191- 0228 – 999./Tlp : +62-22-9201-8999

  13. escort on said:

    erotik seks partner site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.