[21 Dec 2009 | 6 Comments | ]
Counting on 1st day of 2010

Hello bro…how do you do. Do you missing me? Please said so cause I’m hopeless…hahaha.
Yay yay…..only have 10 days left before we move to a new year. Am I doing well? Hurmmm I suppose I’m doing great.
Friends always asking me, why didn’t I update the target for each month as I did it before. Hurmmm… my answer, I still do it but in other medium. Hope it’s a good enough answer ya…..haha
Hey, let check again Kasyah’s 2009 Mission in Action.
Find a new mentor
Profit income USD200 per day
Launch 3 digital product
Set …

Read the full story »

Life Documentary »

[11 Jan 2011 | 4 Comments | ]

Hye sayang….aku berjaya memecah rekod tak menulis apa2 dalam blog kesayangan aku ni dalam setahun..Kiranya takde pos tahun 2010 langsung bahh..hehe
Awal-awal aku nak masuk dalam blog ni, aku sudah lupa password loginnya…kekeke
Lepas dah ingat2 lupe, berjaya la aku masuk tapi kerna kerja keras mengfilter spam2 yang kurang asam sukahati kat blog aku ni, montang2 tuannya ndak da…ceh….

Macam2 hal benda2 yang terjadi dalam setahun ni, yang penting ada peningkatan..hehe
Firstly, pada member kesayangan aku Dr Minci yang dah melangsungkan perkahwinan 1/1/2011 hari tu…memang cun la tarikh tu…Igtkan kitak dapat org Sarawak jua, …

Dreams come True, Featured, Headline, Life Documentary »

[21 Dec 2009 | 6 Comments | ]
Counting on 1st day of 2010

Hello bro…how do you do. Do you missing me? Please said so cause I’m hopeless…hahaha.
Yay yay…..only have 10 days left before we move to a new year. Am I doing well? Hurmmm I suppose I’m doing great.
Friends always asking me, why didn’t I update the target for each month as I did it before. Hurmmm… my answer, I still do it but in other medium. Hope it’s a good enough answer ya…..haha
Hey, let check again Kasyah’s 2009 Mission in Action.
Find a new mentor
Profit income USD200 per day
Launch 3 digital product
Set …

Headline, Life Documentary, Sempoi »

[20 Oct 2009 | 7 Comments | ]
Umur awak bukan 18 tahun?

Aku cukup berbangga dulu kalau berborak dengan teman-teman wanita aku dulu. Aku boleh dikatakan ingat hampir semua yang mereka katakan, samada tarikh lahir, adik beradik berapa, asal mana dan sebagainya. So kalau dah lama tak berborak, kekadang aku kenakan balik dorang2 yang suka cakap lelaki ni mudah lupa pasal benda2 yang dianggap penting kat wanita.
Tapi sejak kebelakangan ini, aku menghidap simptom yang agak berterabur untuk mengingat. Aku dah banyak terkena, salah tarikh lahir, lupa apa yang mereka suka, umur pun dah tunggang terbalik….haha….aku tak sure kenapa dah jadi macam ni, …

Dreams come True, Featured, Headline »

[6 Oct 2009 | One Comment | ]
It’s begin now

Hello and salam all.
My Sharingan projects will move to the next phase. All basic preparations was completed.
The competitions are very high. To control all the market, the big player became too greed.

Yeah, I was scared with the big player but day by day, I increase my determination to fight this guy. I get a good backup and myself upgrading too.
There are 5 biggest groups in Malaysia. I build a good relationship with just only 4 groups.
Price and quality is nothing if you want to compare it. All dealer play with …

Dreams come True, Headline »

[20 Jul 2009 | 3 Comments | ]
If you can’t fight, just be friend with you enemy……

If you can’t fight, just be friend with you enemy……

That’s what I will do since all things are not work. How come 2 years old boy want to fight with a boy 10 years older. It still can be done…..but not at this moment. I am still believed the market is very huge. I am still confident with my own capability and marketing skills. This is what I do and I contented to do it in my own way.

Dreams come True, Headline, Long Journey »

[17 Jul 2009 | 2 Comments | ]
Follow your heart

Alhamdulillah, I safely arrived at Brunei around 9.20pm yesterday. Chef and his wife brought me to Bandar Seri Begawan where they held the “Perayaan Sultan”. I kind of worries for leaving my laptop in the car but Chef insisted that it will be safe. We are not in Kuala Lumpur maa…. .
I want to share with all of you today.
Even you have a lot of information, sources, contacts and products you still go NOWHERE if the time when you want to penetrate the market is not AT THE …

Dreams come True »

[16 Jul 2009 | No Comment | ]

Aku berdebar-debar nak siap-siap pergi Brunei. Flight petang ni…hahaha. Aku masih tak dapat contact kenalan aku di Brunei, so belasah je la kalau sampai-sampai sana takde orang nak sambut aku …Hari tu dia dah kasi brosur hotel-hotel yang bagus kat Brunei, tapi aku dah terhilangkan…so pepandai la cari sendiri…Aku harap mereka yang duduk bersebelahan dengan aku dalam kapal nanti ialah seorang yang ada ilmu ataupun seorang awek Brunei yang cun..haha

Dreams come True, Featured, Jpop Kpop »

[7 Jul 2009 | No Comment | ]
Kimagure Romantic

After I finished watching this video clip….one word came out from my mouth; the vocalist is
“Sengal..”
I am still in busy mode. Next week I will visit Brunei to meet my dealer.
The funny thing, I love the type of that ‘sengal”s girl.

Featured, Out of Ordinary »

[19 Jun 2009 | No Comment | ]
Produce my second product

I feel annoyed when my competitors playing with the price for the agents. It’s dreadful for a long term because it could collapse the market.

This is vitally serious because it your don’t carefully monitor it, the product price will drop it value.
So, as usual, whenever I reach at this point…I will;
1. Take enough oxygen.
2. Starting to research.
3. Move faster.
I will produce this product myself… it is not easy, but I have my own way. Fortunately, I got the ingredient sample from my business partner, only I couldn’t manage my time to study about …

Buddies with Me, Featured, Headline »

[14 Jun 2009 | 4 Comments | ]
Biar ramai kenalan tapi sikit kawan

Aku ramai kawan. Tapi semua itu aku anggap kenalan. Aku sayangkan kawan-kawan aku selagi mereka masih kenal aku. So andai mereka buat-buat tak kenal aku pun tak terasa sangat, kerana mereka ni cumalah kenalan aku.
Bila aku anggap dia itu kawan baik aku, bermaksud, pada pandangan aku level mereka amat tinggi. Sebab aku tahu, dia ni tak main-main. So kalau dia tikam belakang atau cakap tak betul belakang aku, tahap mereka akan jatuh ke level paling bawah, lebih bawah dari tahap kenalan yang buat-buat tak kenal. Dalam hidup ni, kenapa perlu …